Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Valentin Francu, a fost trimis trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita, informeaza un comunicat de presa al DNA.

Valentin Francu ar fi cerut la inceputul anului 10% din suma pe care o firma de arhitectura urma sa o primeasca pentru amenajarea unei piete publice, a unei parcari subterane si a unui pasaj pietonal pentru semnarea unor acte, scrie romanialibera.ro.

Costul serviciilor de proiectare a fost fixat la suma de aproximativ 200 000 euro.In luna ianuarie 2013, primarul din Ramnicu Valcea i-a pretins administratorului firmei de arhitectura un procentaj de 10% din aceasta suma, in schimbul semnarii tuturor actelor ce intrau in atributiile sale de serviciu in legatura cu incheierea, derularea si executarea contractului de prestari servicii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.