Un tanar in varsta de 29 de ani, angajat al Jandarmeriei din judetul Alba, a murit, duminica, intr-un accident rutier petrecut pe DN 74, intre doua localitati din Muntii Apuseni, dupa ce masina in care se afla s-a lovit violent de un camion cu lemne

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Alba, jandarmul de 29 de ani a decedat, duminica, in urma unui accident rutier produs pe DN 74, intre localitatile Campeni si Vadu Motilor, din Muntii Apuseni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Barbatul a pierdut controlul volanului autoturismului intr-o curba, in care a intrat cu viteza, masina a ajuns pe contrasens si s-a izbit frontal de un camion incarcat cu lemne.

In urma impactului puternic, tanarul a decedat pe loc, pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate ale masinii fiind nevoie de interventia echipelor de descarcerare din cadrul ISU Alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.