Doua persoane, un barbat si o femeie, au murit, sambata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit frontal, pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu, la kilometrul 218, in dreptul localitatii Tutulesti, cu un tir care circula regulamentar.

Potrivit reprezentantilor IPJ Valcea, traficul rutier in zona unde s-a produs accidentul s-a desfasurat alternativ, pe un singur fir, accidentul producandu-se dupa ce autoturismul, condus de barbat, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu autovehiculul de mare tonsj care circula regulamentar.

La fata locului au venit echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea si salvari SMURD si ale Serviciului de Ambulanta Judetean Valcea.

Pompierii militari au reusit sa o scoata dintre fiarele contorsionate ale autoturismului pe femeia ranita grav, care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, insa aceasta a decedat.

Trupul neinsufletit al barbatului in varsta de 33 de ani a fost transportat la morga din RamnicuValcea. Tirul era condus de un cetatean bulgar in varsta de 31 de ani, iar autovehiculul era incarcat cu 15 tone de acumulatori. Soferul a fost verificat cu aparatul alcooltest si saa stabilit ca nu era sub influenta bauturilor alcoolice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.