Social 19 Mai 2013 14:34
Afla cum va fi vremea in acest sfarsit de spatamana.

Sambata

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an, chiar deosebit de calda in sud si in sud-est. Cerul va fi variabil, cu innorari si averse, mai ales ziua, in nordul si nord-estul tarii si pe arii restranse in centru, est si la munte. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice si trecator de intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar temperaturile minime se vor situa, intre 5...6 grade in depresiuni si 16...18 grade pe litoral. Presiunea atmosferica va fi in usoara crestere.

Duminica

Vremea se va mentine calda, chiar deosebit de calda in sudul si sud-estul tarii. Ziua, cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi de scurta durata, dupa-amiaza in regiunile estice. Seara si noaptea vor fi innorari temporare si se vor semnala averse, descarcari electrice in vestul si sud-vestul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare in timpul, ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, mai scazute pe litoral pana la 21...22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade. Presiunea atmosferica in usoara scadere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.