Social 19 Mai 2013 12:34
 Un politist care a lucrat la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne a fost arestat preventiv de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, dupa ce ar fi incercat sa o violeze pe secretara unui notariat de pe Calea Victoriei, in biroul acesteia, potrivit unor surse din Politie.

Conform surselor citate, subofiterul Dorin Mitu a fost arestat preventiv joi, pentru tentativa de viol, la propunerea Parchetului Judecatoriei Sectorului 1.

Potrivit MEDIAFAX, angajata notariatului le-a spus politistilor ca saptamana trecuta, in timp ce se afla la serviciu, s-a trezit in birou cu un barbat necunoscut, care a obligat-o sa-si scoata lenjeria intima, a sarutat-o, apoi a incercat sa intretina raporturi sexuale cu ea, moment in care a fost salvata de o colega care a intrat in birou, au precizat sursele citate.

Ulterior, angajatul MAI a fugit din notariat, insa a fost prins la scurt timp de politistii Sectiei 1.

Barbatul are 37 de ani si este din Ploiesti, fiind dispecer la Ministerul Afacerilor Interne din 2002, cand a fost angajat din sursa externa, au mai spus sursele citate.

Ministerul Afacerilor Interne a precizat intr-un comunicat de presa ca angajatul institutiei a savarsit fapta in afara orelor de program.

Angajatul MAI a fost trecut in rezerva in 16 mai, dupa ce a fost pus sub acuzare pentru tentativa de viol.

"Conducerea Ministerului Afacerilor Interne se disociaza de astfel de acte si comportamente care nu au nicio legatura cu statutul unui functionar public si care afecteaza grav imaginea institutiei. De asemenea, MAI va sprijini ancheta procurorilor prin punerea la dispozitie a oricaror informatii solicitate", se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.