Social 6 Mai 2013 14:06
 Circulatia pe drumul national 1 intre Brasov si Bucuresti se desfasoara ingreunat, marti, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborare dinspre munte, mii de turisti care au petrecut sarbatorile la munte intorcandu-se acasa, politistii estimand ca valorile de trafic vor creste in cursul dupa-amiezii.

Mii de turisti care au petrecut sarbatorile de Pasti la munte, in statiunile din Brasov si de pe Valea Prahovei au plecat, luni, spre Capitala, astfel incat valorile de trafic pe DN 1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei sunt foarte ridicate pe sensul de coborare dinspre munte. In zona statiunilor Busteni si Sinaia se pe sensul de mers Brasov – Bucuresti se circula in coloana, cu viteza redusa.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, mai multe echipaje ale Politiei Rutiere actioneaza pentru fluidizarea traficului, politistiise asteptandu-se ca valorile de trafic pe DN 1 in zona Vaii Prahovei sa creasca in cursul dupa-amiezii de luni.

Celor care se indreapta dinspre Brasov catre Bucuresti si care vor sa evite aglomeratia de pe Valea Prahovei, politistii le recomanda ca ruta ocolitoare DN 1 A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, tronson pe care traficul rutier se desfasoara in conditii normale.

Peste 10.000 de turisti au petrecut vacanta de Pasti in statiunile de pe Valea Prahovei, pentru cei mai muti dintre ei luni fiind ultima zi din aceasta minivacanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.