Mai multe persoane au fost ranite, vineri, la Buzau, in urma unui conflict izbucnit intr-un bar din oras, in care au fost folosite bate si cutie

Potrivit comisarului sef Florina Crucianu de la Politia Judeteana Buzau, oamenii legii au fost anuntati ca doua persoane, tata si fiu, au fost batute in timp ce se aflau la terasa unui bar din cartierul buzoian Dorobanti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Centrul operational al Politiei Judetene Buzau a fost sesizat prin 112 ca in cartierul Dorobanti a avut loc un scandal. Imediat la fata locului a intervenit o patrula din cadrul Politiei Municipiului, iar la scurt timp au intervenit si jandarmi. Au fost gasiti doi buzoieni, tata si fiu, care au spus politistilor ca in timp ce consumau alcool la terasa unui bar au fost agresati de mai multe persoane. Cei doi au fost transportati la spital", a spus Crucianu.

In prezent, politistii continua cercetarile pentru prinderea celorlalte persoane implicate in scandal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.