Social 6 Mai 2013 15:45
Afla care este prognoza meteo pentru weekend si pentru Noaptea de Inviere.

Sambata, vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal la inceput de mai, indeosebi in regiunile sudice si estice. Se vor semnala averse, insotite si de descarcari electrice, local in zona de munte, pe arii restranse in Oltenia, Transilvania, Maramures si Moldova si izolat in rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in depresiuni si 29...30 de grade in sud-est, iar cele minime se vor situa intre 9 si 17 grade. In Bucuresti, termometrul va urca 29 de grade, iar temperatura minima va fi de 13...15 grade.

In cursul noptii vor mai fi innorari si ploi de scurta durata, local in Moldova si zona Carpatilor Orientali si izolat in Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

Duminica, vremea se raceste usor dar ramane elativ calda pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in zona de munte si pe arii restranse in Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in nordul Moldovei si 29 de grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre 6 si 16 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.