Social 6 Mai 2013 13:10
Peste 7500 de jandarmi vor actiona la nivel national, cu prilejul sarbatorilor de Paste, in preajma bisericilor, locurilor de agrement, dar si in gari, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Peste 7.500 de jandarmi asigura masurile de ordine publica la nivel national, in perioada 3 - 6 mai, cu prilejul sarbatorilor de Paste, pentru prevenirea faptelor antisociale - cersetorie, vagabondaj, talharii, prostitutie, consum de bauturi alcoolice in locuri nepermise, consum sau trafic de droguri, acte de violenta etc., informeaza Jandarmeria Romana.

Jandarmii vor actiona, in principal, in zona lacasurilor de cult unde se vor desfasura manifestari religioase, dar si pe caile de acces catre acestea, in zona parcurilor si a locurilor de agrement.

Totodata, in aceasta perioada, vor fi intensificate masurile de ordine publica si se vor desfasura actiuni cu precadere in zonele si arterele intens circulate, in preajma discotecilor, restaurantelor, cluburilor de noapte, urmarind descurajarea persoanelor care tulbura ordinea si linistea publica sau comit alte fapte antisociale.

De asemenea, jandarmii vor fi prezenti in zonele unde se preconizeaza a fi mari aglomerari de persoane (gari, autogari, piete, targuri, metrou etc.), la manifestarile cultural-artistice organizate in aceasta perioada, in zonele cu potential criminogen ridicat, precum si in statiunile turistice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.