Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de zece persoane care au detinut functii de conducere in Ministerul Apararii Nationale (MApN), in legatura cu achizitionarea, in conditii nelegale, a unor locuinte de serviciu la pret subventionat, a anuntat, vineri, DNA intr-un comunicat de presa.

Generalii Floarea Serban, Francisc Radici, Constantin Nastase, Sergiu Medar, Gheorghe Rotaru, Mircia Chelaru, comandorul Gheorghe Gonciaruc, coloneii Cornel Julea si Ionel Vizitiu si plutonierul Mihaela Matei sunt urmariti penal pentru ca au cumparat locuinte de la MApN folosind declaratii false, relateaza MEDIAFAX.

In rezolutia de incepere a urmaririi penale se arata ca exista date si indicii temeinice ca cele zece persoane au inchiriat si ulterior au cumparat, in regim subventionat, o locuinta de serviciu de la Ministerul Apararii Nationale, cu incalcarea prevederilor legale, folosind declaratii false.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.