O masa de aer cald, de origine nord-africana va patrunde prin sud-vest, provocand cresterea temperaturilor saptamana aceasta.

Miercuri vom avea vreme in general frumoasa, iar in sud si in sud-est temperaturile vor continua sa creasca. Maximele cresc cu 4-5 grade fata de marti, relateaza stirileprotv.ro.

In nord, in nord-est si in zona Carpatilor Orientali, pe arii restranse, din a doua parte a zilei, vor fi cateva averse insotite de fulgere, in rest vom avea cer variabil si chiar senin, iar vantul va fi ceva mai nervos in nordul Moldovei si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra in intervalul 19...27 de grade Celsius.

Temperaturile cresc peste tot. In zona litoralului vor fi 22 de grade Celsius, cu pana la 6 grade mai mult fata de marti. In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, vantul va sufla slab, iar amiaza ne va aduce o maxima de 26 de grade Celsius.

Joi, vineri si sambata cerul va fi mai mult senin iar maxima va ajunge la valori de 26...27, chiar 28 de grade Celsius.

La munte, joi si vineri, vremea va fi frumoasa si va ploua slab, cu totul izolat, iar sambata, pe inserat, vremea va deveni instabila in vest, in nord si in centru si vor fi averse insotite de fenomene electrice.

Vineri, prin vest, va patrunde un nou val de aer rece, ceea ce va duce la racirea vremii si la precipitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.