Grapini: Niciuna dintre statiunile de pe litoral nu este 100% pregatita sa primeasca turisti de 1 Mai

Niciuna dintre statiunile de pe litoral nu este 100% pregatita sa primeasca turisti de 1 Mai, cele mai multe probleme fiind cu spatiile neamenajate dintre hoteluri, a declarat pentru MEDIAFAX Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri.

"Niciuna dintre statiuni nu este 100% pregatita. Din loc in loc, portiuni dintre hoteluri, cele de spatiu public, trotuare si zone verzi sunt neamenajate. Sunt si unele hoteluri care arata rau si a caror imagine o afecteaza si pe cea a hotelurilor care arata bine", a spus Grapini.

Ea a afirmat ca cel mai bine arata Mamaia, iar la polul opus sunt statiunile Olimp, Neptun, Saturn si cele din vecinatatea Mangaliei.

"In unele statiuni circa 10% din hoteluri nu sunt amenajate, in altele 20%... Niciodata, insa, de 1 Mai nu au fost toate hotelurile pline, deci nu va fi afectat fluxul de turisti", a spus ministrul.

40.000 de turisti vor merge la mare de 1 Mai


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.