Opt copii, fotbalisti la o echipa de juniori din Fagaras, au fost transportati la spital, unul dintre ei fiind in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat sambata, in jurul orei 17.30, pe DN 1, langa localitatea brasoveana Persani.

Microbuzul circula dinspre Brasov spre Fagaras, iar in el se aflau 9 copii, cu varste de 10-13 ani, opt dintre acestia fiind raniti, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja.

"La locul accidentului, s-a intervenit cu doua echipaje SMURD si trei ambulante. Patru dintre cei opt raniti, care au avut rani usoare, escoriatii, au fost dusi la spitalul din Fagaras, doi dintre ei la Spitalul Judetean Brasov, iar doi la Spitalul de Pediatrie Brasov. Din cate am inteles, unul dintre copii este in stare grava", a spus Sfreja, sambata, pentru MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs dupa ce soferul microbuzului, in varsta de 64 de ani, nu a adaptat viteza intr-o curba si s-a rasturnat pe carosabil, pe sensul lui de mers, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, Cosmin Giosanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.