Afla cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana.

Sambata

Vremea va fi calda pentru aceasta data, dar si in general instabila. In prima parte a zilei vor fi innorari si averse, posibil insotite de descarcari electrice, pe arii extinse in jumatatea de nord a tarii, precum si in zonele de deal si de munte, iar dupa-amiaza si seara astfel de fenomene vor aparea local si in Muntenia si Dobrogea.

Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot depasi izolat 15...20 l/mp, indeosebi in Moldova si la munte. Noaptea, aria precipitatiilor se va restrange treptat. Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, usor mai coborate in Delta Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade.

Duminica

Vremea se va raci usor, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade, iar cele minime intre 1 si 10 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari, la inceputul intervalului indeosebi in nordul si centrul tarii, iar incepand din cursul dupa-amiezii si in sud, zone in care local va ploua slab.

Vor fi mai ales averse si trecator se vor semnala descarcari electrice. La munte, la altitudini de peste 1 800 m se vor semnala lapovite si ninsori. Vantul va sufla moderat, cu intensificari trecatoare in toate regiunile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.