Social 9 Aprilie 2013 10:06
Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in localitatea constanteana Lumina, fiind vizate persoane suspectate de talharii si furturi din societati comerciale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, politistii Sectiei 2 Rurala Mihail Kogalniceanu fac 11 perchezitii domiciliare in localitatea Lumina, fiind vizate 11 persoane cu varste cuprinse intre 18 ani si 36 de ani.

Acestea sunt suspectate ca in perioada ianuarie - aprilie a acestui an au comis mai multe talharii si furturi la societati comerciale aflate la marginea localitatii Lumina si care se ocupa cu colectarea de deseuri menajere, transmite MEDIAFAX.

Oamenii legii spun ca suspectii actionau mascati, pentru a nu putea fi identificati, ii imobilizau pe paznicii unitatilor comerciale, dupa care sustrageau aparatura electrica si alte bunuri. Prejudiciul a fost estimat pana in prezent la aproximativ 40.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.