Peste 7.000 hectare de suprafete agricole, 3.000 hectare de pasuni si peste 1.000 hectare de paduri au fost afectate de fenomenele hidrometeorologice din ultimele zile.

De asemenea, mai multe poduri sau podete, segmente de drumuri comunale sau judetene au fost afectate de ploi, o locuinta a fost distrusa si trei inundate, pompierii salvatori intervenind pentru scoaterea apei, adauga sursa citata.

''Pana in prezent nu au fost inregistrate urgente medicale sau alte situatii deosebite. In aceasta dimineata (n.r. duminica) nu sunt raportate la nivelul tarii localitati izolate complet de ape, in care sa nu se poata ajunge sau interveni. Nu sunt persoane izolate sau evacuate'', precizeaza MAI.

In ultimele 24 de ore, angajatii MAI au actionat in localitatile afectate de fenomenele meteo periculoase din sase judete - Buzau, Bistrita-Nasaud, Calarasi, Dolj, Mures si Vrancea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.