Traficul rutier in Capitala va fi inchis pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunile Unite, si pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul I. C. Bratianu si Piata Constitutiei, de vineri, ora 22:00, pana duminica, ora 23:50, pentru desfasurarea Expozitiei Auto Moto SIAMB .

In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in perioada cuprinsa intre 3 si 7 aprilie, in Piata Constitutiei, se desfasoara Expozitia Auto Moto SIAMB, se arata intr-un comunicat de marti al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Astfel, de vineri, ora 22:00, si pana duminica, ora 23:50, traficul rutier va fi restrictionat pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunile Unite, si pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul I. C. Bratianu si Piata Constitutiei, scrie MEDIAFAX.

Politistii recomanda rutele ocolitoare Calea 13 Septembrie - Bd. Libertatii - Piata George Cosbuc - Bd. Regina Maria, Str. Izvor - Str. Hasdeu - Splaiul Independentei si Bd. Unirii - Piata Unirii - Splaiul Independentei - Str. Hasdeu - Str. Izvor - Calea 13 Septembrie.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi, se mai arata in comunicat.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. Harta cu restrictiile si rutele ocolitoare poate fi consultata pe site-ul Brigazii Rutiere, www.brigadarutiera.ro, mai precizeaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.