Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca pentru autostrada subterana, care sa treaca pe sub cladirea Parlamentului, propusa de primarul Sorin Oprescu este nevoie de o lege care sa fie votat in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor.

Zgonea a precizat ca autostrada subterana ar urma sa fie construita intre cladirea Parlamentului si Catedrala Mantuirii Neamului, scrie MEDIAFAX.

"Si Senatul si Camera, amandoua trebuie sa faca un proiect de lege care sa fie aprobat de ambele camere (...) prin votul plenului. Este un subiect important pentru Primaria Capitalei, iar in momentul in care avem toate documentele, in momentul acela putem sa venim sa purtam discutii cu ceilalti si sa va informam si pe dumneavoastra, este o prospectiune a ambelor parti", a declarat Zgonea.

El a fost intrebat daca vede un orizont de timp in care proiectul va fi finalizat.

"Avem tot timpul, Basescu a mai facut o autostrada pe care o mai lucram si acum, asa ca...", a replicat presedintele Camerei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.