Social 26 Martie 2013 10:44
Mai multe aeronave au decolat, marti diminerata, de pe Aeroportul Otopeni cu intarzieri de aproximativ 30 de minute din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata din cauza vremii.

"Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfasoara normal. Nicio cursa nu este anulata pe AIHCB din cauza conditiilor meteo. Mai multe zboruri au inregistrat, in cursul acestei dimineti, intarzieri de 30 - 40 de minute la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, intarzieri determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor", se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Pe ambele aeroporturi sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in siguranta a operatiunilor aeriene, pistele, platformele si caile de rulare fiind deschise si operationale.

Capitala si judetele Ilfov, Dambovita, Prahova, Buzau, Giurgiu, Teleorman, Valcea, Arges si Olt sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pana la ora 14.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.