Directorul general al CNADNR, MIrcea Pop, a declarat luni ca "drumurile mai putin importante" vor fi inchise odata in timpul codului portocaliu, relateaza MEDIAFAX.

Pop a mentionat ca eforturile CNADNR vor fi concentrate pe "drumurile mai importante", fiind mentionate autostrada Bucuresti-Pitesti, DN6, Autostrada Soarelui, Bucuresti Giurgiu, Valea Prahovei, Valea Oltului.

"O sa ne concentram pe traseele acestea importante. Cele mai putin importante o sa le inchidem pana maine dupa-amiaza. Ma refer la cele unde va fi cod portocaliu", a spus Pop.

La randul sau, directorul general al Administratia Nationala de Meteorologie, Ion Sandu, a anuntat ca este foarte posibil ca avertizarea cod portocaliu de viscol sa se prelungeasca marti.

”Referitor la prima atentionare, cod galben, care incepe in seara asta, ar fi de remarcat ca judetele Caras-Severin si Mehedinti vor avea parte de vant mai puternic decat restul judetelor. De la ora 04:00 dimineata pana maine la ora 14:00 raman toate judetele atentionate cu cod galben si in plus cod portocaliu pentru judetele care au fost mentionate. Problema este ca, in momentul de fata, ANM nu poate sa spuna ce judete vor fi maine dupa-masa sub cod portocaliu", a declarat Ion Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.