Un politist in varsta de 30 de ani din localitatea damboviteana I. L. Caragiale a fost gasit mort in masina sa, iar prietena lui de 23 de ani este in stare grava la spital, primele date aratand ca politistul si-a impuscat iubita cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.

Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, cei doi au fost gasiti in masina politistului, fiind descoperiti de catre colegii barbatului, scrie MEDIAFAX.

Politistul era ajutorul sefului postului de Politie din comuna Caragiale si avea 30 de ani, iar iubita acestuia 23 de ani.

"Barbatul era mort, iar tanara a fost gasita in viata si a fost transportata la spital. O echipa de cercetare condusa de un procuror criminalist a inceput o ancheta la fata locului, iar Biroul Intern al Politiei Dambovita verifica modul de folosire a armei si activitatea politistului", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, subinspector Alexandra Niculae.

Primele date ale anchetatorilor arata ca politistul si-a impuscat iubita in cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis. Tanara a fost dusa la Spitalul Judetean din Targoviste, iar potrivit medicilor ea este in coma si urmeaza sa fie transferata la Spitalul Floreasca din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.