Social 19 Martie 2013 13:02
Analizele de laborator facute pe probele prelevate din mici produsi de o firma din Ploiesti si vanduti intr-un supermarket din Bucuresti au confirmat prezenta carnii de cal in locul celei de vita.

Analizele de laborator facute de DSVSA Bucuresti pe micii produsi de o firma din Ploiesti si vanduti intr-un supermarket din Capitala au confirmat suspiciunile privind prezenta carnii de cal in locul carnii de vita, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Prahova, Mihai Terecoasa.

Acesta a precizat ca DSVSA Prahova a amendat producatorul din Ploiesti cu 30.000 de lei pentru substituirea carnii.

Mihai Terecoasa a mai spus ca in prezent se asteapta rezultatele altor trei analize de laborator, prelevate de la mici produsi de aceeasi firma, in conditiile in care respectiva societate comerciala a distribuit printr-un lant de supermarket-uri aproape 2.000 de caserole cu mici in 36 de judete. Aceste analize sunt facute tot in laboratoarele DSVSA Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.