Un barbat a murit, sambata dimineata, in urma unei batai ce a avut loc in Centrul istoric al Bucurestiului, agresorul si martorii fiind audiati de politistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

Barbatul decedat avea 36 de ani si a fost angajat al Serviciului Roman de Informatii sustin surse judiciare. Intre el si un tanar a izbucnit o cearta care a degenerat, transmite MEDIAFAX.

Cei doi au petrecut in acelasi bar, dar la mese diferite. In momentul in care fostul angajat al SRI a parasit localul si agresorul acestuia s-a decis sa plece.

Cearta dintre ei a izbucnit dupa ce au iesit din bar, martorii spunand ca victima a fost lovita cu pumnii si picioarele, insa nimeni nu a intervenit sa-i desparta.

Politistii incearca sa stabileasca motivele disputei.

Barbatul de 36 de ani a fost gasit cazut sambata, la ora 6.00, pe strada Selari, din Centrul istoric al Capitalei.

Cazul a fost semnalat la serviciul unic de urgenta. Medicii au incercat aproximativ o ora sa-l resusciteze, in final constatand decesul barbatului de 36 de ani, al carui trup a fost dus la Institutul National de Medicina Legala, unde se va stabili daca moartea a survenit loviturilor primite sau alta a fost cauza.
In urma investigatiilor, agresorul, in varsta de 20 de ani, a fost gasit, el aflandu-se intr-o stare avansata de ebrietate. El si martori ai incidentului au fost dusi la audieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.