Social 6 Martie 2013 10:19
Fratii Bogdan si Razvan Mararu, acuzati ca l-au platit pe Vitalie Proca sa il omoare pe Dumitru "Puiu" Mironescu, raman in detentie, a decis, marti, Curtea de Apel Bucuresti, care a respins recursul celor doi la hotararea de arestare preventiva.

Decizia Curtii de Apel este definitiva.

Potrivit MEDIAFAX, Bogdan si Razvan Mararu au fost arestati preventiv in 13 februarie, in urma unei hotarari a Tribunalului Bucuresti, la propunerea procurorilor, decizia fiind atacata cu recurs.

Cei doi sunt acuzati ca, in toamna anului trecut, l-au pus pe Vitalie Proca sa-l ucida pe Ioan Dumitru Mironescu, pentru a se razbuna. Acestia i-au dat lui Proca un autoturism marca Audi A6, folosit la comiterea faptei, i-au platit o suma de bani si i-au oferit elementele necesare pentru identificarea lui Puiu Mironescu, tinand permanent legatura cu acesta, prin intermediari, inainte si dupa comiterea faptei.

In 26 noiembrie 2012, pe o strada din cartierul Vitan din Capitala, Vitalie Proca l-a impuscat in cap si in piept, cu un automat Kalasnikov si un pistol Makarov, pe Razvan Isaila, in varsta de 26 de ani, pe care l-a confundat cu Puiu Mironescu. Isaila a fost dus atunci la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde a fost salvat dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.