Judecarea contestatiei lui Nutu Camataru a fost amanata de Curtea de Apel Bucuresti pentru 7 martie, relateaza MEDIAFAX.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, joi, pentru 7 martie judecarea recursurilor facute de Nutu Camataru si alte patru persoane arestate preventiv, dupa ce unul dintre inculpati a cerut termen pentru angajarea unui avocat.

Ion Balint, zis Nutu Camataru, Gigi Daniel Chiras, Licuta Udila, Adrian Raducu Bica si Bogdan Dumitrache au fost arestati preventiv in 23 februarie, de un complet de la Tribunalul Bucuresti.

Decizia a fost contestata de cei cinci la Curtea de Apel Bucuresti, care trebuia sa judece joi recursurile lor. Procurorul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a fost de acord cu stabilirea unui nou termen pentru ca avocatii sa poata pregati apararea in acest caz.

Curtea de Apel Bucuresti a admis astfel solicitarea si a hotarat amanarea judecarii recursurilor pentru 7 martie.

Citeste si: Cei 4 lei si 2 ursi ai lui Nutu Camataru, ridicati de pe proprietatea acestuia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.