Politistii cauta un barbat care a provocat scandal intr-un fast-food din centrul Constantei, unde a batut un angajat, apoi a luat un cutit lung de peste jumatate de metru, cu care a inceput sa ii ameninte pe cei din local, in timpul incidentului una dintre angajate lesinand.

Politia Constanta a declansat o ancheta dupa ce televiziunile au difuzat imagini din timpul atacului surprinse de camerele de supraveghere ale unitatii, patronul acesteia neprezentandu-se inca la politie pentru a depune plangere.

Conform realitatea.net, patronul restaurantului fast-food spune ca atacatorul este un cetatean sirian care a fost recomandat pentru angajare. Dupa perioada de proba, insa, acesta nu a primit locul de munca dorit si chiar a fost rugat de patronul localului sa nu mai revina

Potrivit MEDIAFAX, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum barbatul intra in local si incepe sa il palmuiasca pe tanarul care servea in spatele tejghelei, dupa care ia un cutit lung de peste jumatate de metru, folosit la taierea carnii pentru kebab si shaorma, cu care ii ameninta pe angajati, dar si pe cei cativa clienti aflati la ora respectiva in fast-food. De asemenea, barbatul distruge tot ce ii sta in cale, dupa care reuseste sa dispara.

In timpul scandalului, una dintre angajatele din local a lesinat, fiind ajutata de colegi sa se ridice.

Imaginile au fost postate pe internet, iar autorul postarii sustine ca barbatul respectiv este un fost angajat al localului care a fost data afara.

"In 27 februarie, in urma unui material video aparut in mass-media, in care sunt difuzate imagini cu un barbat care agreseaza un angajat al unei unitati de alimentatie publica din municipiul Constanta si provoaca mai multe distrugeri localului, reprezentantii Inspectoratului de Politie Constanta s-au autosesizat si au inceput o ancheta in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor aspectelor in care s-a produs evenimentul, urmand sa fie facute cercetari pentru identificarea persoanelor implicate si luarea masurilor legale care se impun", se mentioneaza intr-un comunicat al Politiei Judetene Constanta.

Citeste si:
Preotul Mirea Vîrtejanu, sfaturi pentru Monica Odagiu, după ce a...
Preotul Mirea Vîrtejanu,...

Sursa video: realitatea.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.