O femeie in varsta de 44 de ani, din Hunedoara, a fost impuscata mortal de catre sotul sau, care apoi s-a sinucis, informeaza surse judiciare, in prezent anchetatorii facand investigatii pentru a stabili imprejurarile in care s-a petrecut evenimentul.

Cadavrul femeii din Hunedoara, impuscata de catre sotul sau, cel mai probabil cu o arma de vanatoare, a fost descoperit, duminica dimineata, intr-o masina Volkwagen Passat de culoare argintie, parcata pe strada Cocsarilor, din municipiu, transmite MEDIAFAX.

Potrivit politistilor, cadavrul barbatului suspectat ca si-a ucis sotia, iar apoi s-a sinucis a fost descoperit la doua strazi distanta, intr-o alta masina.

Surse judiciare sustin ca barbatul s-a impuscat la scurt timp dupa ce a impuscat-o pe femeie, la ora transmiterii acestei stiri la fata locului fiind politisti care ancheteaza cazul.

Citeste si: Hunedoara: Barbatul care si-a impuscat fosta sotie a lasat un bilet de adio


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.