O parte din carnea de cal etichetata drept carne de vita a fost trimisa de la depozitul din judetul Ilfov la sapte restaurante si unitati de tip fast-food, produsele nemaifiind gasite la aceste unitati intrucat au fost achizitionate cantitati mici, de trei-patru kilograme.

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Mihai Turcanu, a declarat ca, potrivit listei de distributie de la depozitul din judetul Ilfov unde a fost gasita carne de cal etichetata drept carne de vita, cantitati din lotul respectiv au auns in unitati din industria alimentara.

Potrivit MEDIAFAX, unitatile respective au fost verificate de inspectorii ANSVSA, care au constatat ca acestea au achizitionat cantitati mici de carne de la depozitul din Ilfov, respectiv aproximativ trei-patru kilograme pe fiecare unitate, acestea nemaifiind gasite, a precizat Mihai Turcanu.

Presedintele ANSVSA a precizat ca in depozitul din Ilfov a fost gasita carne congelata etichetate drept "vrabioara de vita", probele ridicate in urma verificarilor indicand faptul ca este carne de cal.

Citeste si: Carne de cal etichetata drept carne de vita, gasita intr-un depozit din Ilfov


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.