Afla care va fi starea vremii la inceput de saptamana.
Luni

Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data, exceptand nord-estul si partial centrul tarii, unde vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 grade in nordul Moldovei si 8 grade in regiunile sud-vestice, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 si 1 grad. Cerul va fi temporar noros, in zona de munte local va ninge slab, iar in restul teritoriului vor fi fulguieli trecatoare, cu precadere in estul si centrul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat. In zonele joase vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

In Bucuresti va fi vreme inchisa. Cerul va fi mai mult noros, vantul in general slab si 4 grade in termometre la amiaza.

Marti

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in nordul Moldovei si in depresiuni si 8 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -10 si 2 grade. Cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii slabe mixte, ziua pe arii restranse in sudul si vestul tarii, iar noaptea mai ales ninsori local in nord-vest si izolat in rest. La munte va mai ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase vor fi conditii de ceata dimineata si noaptea. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

In Bucuresti, multi nori, putine sanse de soare, dar o maxima in crestere care ajunge la 7 grade la amiaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.