Persoanele examinate pentru permisul moto vor comunica prin statie cu politistii la proba de traseu, scrie realitatea.net.
Ministerul Transporturilor a elaborat un proiect de ordin care reglementeaza noile norme pentru autorizarea scolilor de soferi si instructorilor auto, precum si metodologia de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica a cursantilor.

Una dintre cele mai importante modificari consta in schimbarea modului de pregatire al examenului pentru obtinerea permisului de conducere din categoria A, destinata motociclistilor, in conditiile in care cei care doresc sa obtina permisul vor fi obligati ca, pe langa examenul teoretic si cel practic, sustinut in poligon, sa dea si o proba de traseu, in trafic.

Persoanele care vor sustine proba de traseu pentru obtinerea permiselor de conducere din categoria A vor fi supravegheate in timpul examenului dintr-o masina de catre un politist si vor comunica cu acesta prin intermediul unei statii de emisie-receptie, spun reprezentanti ai unor scoli de soferi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.