Afla care va fi starea vremii pentru acest sfarsit de saptamana.

Sambata

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele obisnuite in a doua decada a lunii februarie in majoritatea zonelor, exceptand estul si sud-estul, unde se vor situa sub mediile climatologice; temperaturile maxime vor fi de la -4...-3 grade in nordul Moldovei pana la 9...10 grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse in general intre -8 si 2 grade. Ca aspect, va fi o vreme in general inchisa. Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte in sud si in sud-vest si predominant ninsori la munte, iar in restul teritoriului doar izolat vor fi burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Vor fi conditii de ceata.Presiunea atmosferica va fi in crestere usoara.

In capitala o zi inchisa dar cu probabilitate redusa de ploaie, mai rece decat astazi: 0 grade dimineata si 4 la amiaza.

La munte, vremea va fi predominant inchisa si temporar va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

Duminica

Vremea se mentine predominant inchisa si va fi usor mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an majoritatea zonelor. Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, in special fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 7 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si 0 grade. Presiunea atmosferica nu va avea modificari semnificative.

In Bucuresti, -1 grad dimineata si 3 la amiaza, nici o speranta de soare dar nici nu vor fi precipitatii.

La munte, vremea se va mentine predominant inchisa si pe arii restranse temporar va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor fi in scadere usoara fata de ziua precedenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.