Un numar de 21 de angajati de la Oltchim Ramnicu Valcea sunt inca in greva foamei.

Trei dintre angajatii care au declansat aceasta forma de protest au renuntat din cauza problemelor medicale, intre cei 21 fiind si zece salariati care au pichetat, joi, Prefectura Valcea.

La ora actuala, toti cei 21 de grevisti ai foamei sunt la Dispensarul Oltchim sub supravegherea medicilor.

"Sunt 21, la un moment dat azi au fost 24, dar au renuntat barbatul ajuns la spital, un alt barbat si o femeie. Intre ei sunt si salariatii care au pichetat Prefectura, ei fiind convinsi de prefectul judetului Valcea, Mircea Nadolu, sa se intoarca la combinat, unde pot beneficia de asistenta medicala", a declarat presedintele Sindicatului "Victoria" din Oltchim, Corneliu Cernev, citat de realitatea.net.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ii invita luni, ora 10:30, pe reprezentantii salariatilor de pe platforma Oltchim, aflati in greva foamei, la sediul ministerului, informeaza un comunicat al ministerului.

Vosganian ii mai cheama la aceasta intalnire si pe reprezentantii administratiei locale, precum si parlamentarii de Valcea, scrie hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.