Hotelierii de pe litoral au pregatit pachete speciale pentru minivacanta de 1 Mai si de Paste, cu preturi care pornesc de la 60 de lei de persoana/ noapte la un hotel de 3 stele.

Reprezentantii Asociatiei Litoral-Delta Dunarii cerand premierului Victor Ponta ca 2 si 3 mai sa fie declarate zile libere.

"Asa cum spune traditia, litoralul romanesc este destinatia vedeta pentru petrecerea minivacantei de 1 Mai, care, printr-o conjunctura fericita, se va sarbatori in aceeasi saptamana cu sarbatorile pascale. ANAT si Asociatia Litoral - Delta Dunarii au solicitat Guvernului Romaniei si premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai - Ziua Tineretului, si 3 mai sa fie acordate ca zile nationale libere, cu posibilitatea de recuperare in 2013, pentru a stimula circulatia turistica spre statiunile turistice din Romania si catre litoralul romanesc, ceea ce ne va permite sa dam un start excelent sezonului 2013", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral, citata de corespondentul MEDIAFAX.

Patronatele hoteliere si agentiile de turism au pregatit deja pachete speciale, specifice fiecarui eveniment, dar si pachete comune, care sa includa intreaga perioada 30 aprilie - 7 mai. Preturile vor porni de la 60 de lei de persoana/ noapte la hotelurile de 3 stele, de la 100 de lei de persoana/ noapte la hotelurile de 4 stele si de la 229 de lei de persoana/ noapte la hotelurile de 5 stele, in functie de serviciile pe care le ofera fiecare unitate de cazare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.