Tribunalul Bucuresti a dat sentinta in cazul lui Gheorghe Vladan.

Gheorghe Vladan isi va petrece restul vietii dupa gratii, fiind acuzat, printre altele, de savarsirea infractiunii de omor calificat si deosebit de grav.

De asemenea, instanta a stabilit plata unor despagubiri civile catre victimele masacrul de la coaforul din complexul Perla.

Decizia Tribunalului nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Avocata lui Vladan, Eugenia Radoi, a spus ca va ataca decizia Tribunalului Bucuresti, sustinand ca pedeapsa inchisorii pe viata este prea mare, ea asteptandu-se la 20 de ani de detentie, intrucat nu s-a dovedit premeditarea faptei.

Pe de alta parte, avocata a spus ca daca ar fi sa dea timpul inapoi, Vladan nu ar mai comite "acele atrocitati".

Gheorghe Vladan este autorul atacului armat din martie 2012 de la coaforul Perla, in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite.

Vladan a mers la coaforul unde lucra sotia sa pentru a o confrunta, insa situatia a degenerat. INML a stabilit ca fostul angajat MAI avea discernamant in momentul in care si-a descarcat pistolul in coafor ul din sectorul 1 al Capitalei, prin urmare acesta a primit pedeapsa maxima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.