Procurorul DNA a spus, in fata instantei, ca este pusa la indoiala calitatea de opera stiintifica a lucrarilor lui Adrian Nastase care au fost luate in calcul de Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava la avizul favorabil eliberarii lui dupa executarea unei treimi din pedeapsa.
Potrivit MEDIAFAX, dupa ce instanta Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti a respins, marti, cererea de stramutare la Judecatoria Cornetu a procesului lui Adrian Nastase privind eliberarea inainte de termen, procurorului DNA a sustinut in fata instantei ca este pusa la indoiala calitatea de opera stiintifica a lucrarilor lui Adrian Nastase avute in vedere pentru punerea lui in libertate.

La inceputul sedintei de judecata, procurorul DNA a invocat exceptia necompetentei materiale a Judecatoriei Sector 4 si a solicitat declinarea cauzei la Judecatoria Cornetu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.