Profesorul de matematica Mircea Lascu, cel care a organizat, in statiunea prahoveana Busteni, o tabara pentru elevii olimpici in care o tanara de 13 ani a murit dupa ce a cazut de la etaj a fost pus sub urmarire penala, el fiind acuzat de omor din culpa.

Potrivit sefului Parchetului de pe langa Judecatoria Sinaia, procurorul Iulian Vaduvan, anchetatorii au inceput urmarirea penala impotriva profesorului care a organizat tabara din statiunea Busteni in care o eleva de 13 ani si-a pierdut viata, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Procurorul Iulian Vaduvan a precizat ca profesorul care a organizat tabara este urmarit penal pentru infractiunea de ucidere din culpa.

Lascu este cadru didactic pensionar care are o asociatie prin care ii sprijina pe elevii olimpici la matematica.

Acesta organiza de doua ori pe an tabere la care participau copii de la clasa a VII-a pana la clasa a X-a, programul acestora incluzand sase ore de matematica zilnic.

Pentru tabara organizata in luna ianuarie in statiunea Busteni parintii elevilor platisera 1.500 de lei pentru fiecare copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.