Traficul pe Drumul National 7 - Valea Oltului - este blocat, duminica dimineata, dupa ce dua autoturisme s-au ciocnit, in localitatea valceana Racovita, trei persoane fiind ranite in urma accidentului.

Din primele cercetari ale politistilor reiese ca soferul unui autoturism Renault ar fi patruns pe contrasens, din motive nestabilite deocamdata, si s-a ciocnit cu un autoturism Citroen.

In urma impactului, au fost ranite trei persoane - soferul si doi pasageri din autoturismul Renault. La fata locului au ajuns trei masini ale Serviciului Judetean de Ambulanta Valcea, care i-au preluat pe raniti, transportandu-i initial la Spitalul Brezoi, de unde au fost transferati la Spitalul Judetean Valcea.

Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea-Sibiu este blocat in zona localitatii valcene Racovita, drumarii urmand sa scoata de pe sosea cele doua masini implicate in accident.
In zona in care s-a produs accidentul ninge, iar soseaua este acoperita cu zapada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.