Administratia Nationala de Meterologie (ANM) a emis sambata o informare valabil pentru toata tara in intervalul duminica, ora 6.00 - luni, ora 12.00.

In intervalul mentionat, aria precipitatiilor va cuprinde treptat, incepand din sud-vest, toate zonele tarii, se arata in informarea ANM.

Astfel, duminica, va ninge si se va depune strat proaspat de zapada, local de 10-15 centimetri, in Muntii Banatului si zona Carpatilor Meridionali, iar in noaptea de duminica spre luni si in prima parte a zilei de luni in zona Carpatilor Orientali. Ninsori, in general slabe, vor fi si in regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, potrivit meteorologilor.

In Dobrogea va ploua, in Muntenia si sudul Moldovei vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar pe arii restranse se vor cumula cantitati de apa de 15-20 de litri pe metru patrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.