Afla cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana.

Sambata

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. In cursul zilei cerul va fi variabil in sud si sud-est, va avea innorari temporare in celelalte zone, insa doar pe arii restranse vor fi ninsori slabe, mai ales in zonele montane. Vantul va sufla slab si moderat.

Incepand de seara nebulozitatea se va accentua in jumatatea de sud-vest, iar in partea a doua a noptii va ninge in Banat, Crisana, Oltenia si in sud-vestul Transilvaniei. Local ninsorile pot fi mai abundente, in special in Muntii Banatului si in masivele vestice ale Carpatilor Meridionali, unde si vantul se va intensifica.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 7 grade, iar cele minime vor fi de la -10...-8 grade in depresiuni pana la 2...4 grade pe litoral. In zonele joase izolat va fi ceata. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

Duminica

Vremea va fi in general inchisa. In sudul extrem si in sud-est valorile de temperatura vor fi apropiate de cele obisnuite ale datei si se vor semnala precipitatii mixte.

In restul tarii va fi o vreme relativ rece, cu ninsori pe arii extinse, local mai consistente. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile sudice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, usor mai ridicate in Dobrogea, iar cele minime, in general, intre -6 si 4 grade. In primele ore ale intervalului, in zonele joase izolat va fi ceata. Presiunea atmosferica va mai creste in regiunile vestice si va fi in scadere in celelalte regiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.