Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat luni, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului de procedura penala, ca deputatii majoritatii au trecut o lege in avantajul "sefului lor direct", Liviu Dragnea.

"Astazi ati oferit cel mai bun motiv pentru care multi dintre dumneavoastra, din majoritatea guvernamentala, ar trebui sa va ganditi sa votati motiunea de cenzura pe care o vom depune miercuri. Daca aceasta motiune de cenzura va trece, atunci soclul domnului Dragnea se va darama si cred ca grupul cu comportament infractional care a confiscat, din nefericire, PSD va fi trimis acasa si in special acasa de banii publici, pentru ca nu aveti alta motivare care sa va tina in jurul domnului Dragnea decat accesul la resurse. Este o realitate, din momentul in care ati castigat puterea, nu v-a stat gandul decat la cum sa puneti mana mai repede pe justitie, sa o controlati si sa salvati sefii de partid si in acelasi timp sa le albiti dosarele. Astazi ati oferit inca o data dovada ca ati trecut o lege in avantajul sefului dvs. direct. Ar trebui sa inteleaga o tara intreaga lucrul acesta si parlamentarii corecti din Opozitie, parlamentari corecti care inca mai exista, cred eu, in majoritatea guvernamentala, impreuna cu societatea civila sa faca un front comun si sa indeparteze acest grup cu comportament infractional care isi subordoneaza rand pe rand toate institutiile si Romania, intr-un final. Ar trebui sa plecati acasa si nu doar acasa de la guvernare, ci acasa din aceasta institutie", a spus Turcan.

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat luni proiectul de modificare a Codului de procedura penala, cu 175 voturi "pentru", 78 voturi "impotriva" si o abtinere.

La dezbaterile din plen, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat ca PNL va contesta la CCR aceasta lege, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.