Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat luni, dupa adoptarea modificarilor la Codul de procedura penala, ca Romania a fost transformata "intr-un stat al infractorilor".

"Astazi ati transformat oficial Romania intr-un stat al infractorilor, in mod oficial si declarat. De astazi, cei care fac evaziune fiscala si spalare de bani nu vor mai putea fi arestati si dupa ce ne vor fura banii noua, tuturor, vor putea pleca in Brazilia sau in Costa Rica. De astazi, prin votul dvs., pedofili, criminali si alti infractori filmati cu telefonul mobil de un martor vor scapa daca nu vor fi alte probe. Prin votul dvs. de astazi, femei, fiice sau copii agresati vor trebui sa-si priveasca in ochi in timpul declaratiilor violatorii sau interlopii", a spus Barna.

El a adaugat ca Romania a ajuns in aceasta situatie deoarece sunt penali in functii publice, relateaza Agerpres.

"De astazi, Romania este un rai al infractorilor si am ajuns aici pentru ca astazi in Romania sunt penali in functii publice. USR cand va veni la guvernare se va dedica sa repare tot ce ati facut acestei tari. Fara penali in functii publice!", a afirmat Barna.

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat luni proiectul de modificare a Codului de procedura penala, cu 175 voturi "pentru", 78 voturi "impotriva" si o abtinere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.