Aflata in plina conferinta de presa cu premierul Estoniei, Viorica Dancila a uitat numele acestuia, amintindu-si in prima faza doar prenumele. 

Am avut onoarea sa-l am langa mine pe prim-ministrul eston, Jüri… Ratas. Si vreau sa va spun ca zborul a durat doar doua ore si jumatate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil”, a spus Dancila in conferinta comuna, dupa cum arata chiar imaginile video oficiale puse la dispozitie de Guvern.

Insa, aceasta nu a fost singura gafa. Drapelul oficial al Estoniei a fost arborat gresit in sala de conferinte din Constanta., iar cel care a rezolvat problema a fost chiar premierul eston.

De asemenea, prim-ministrul Viorica Dancila a avut, sambata, o intrevedere cu presedintele Estoniei, Kersti Kaljulaid, in cadrul vizitei oficiale la Tallinn. Guvernul a publicat imagini fara sonor de la intrevedere, asa cum a procedat si dupa intalnirea dintre Vorica Dancila si Papa Francisc, potrivit Adevarul.ro.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.