Deputatul Nicusor Dan afirma ca Gabriela Firea i-a refuzat cererea Simonei Halep de a prezenta trofeul castigat sambata la Roland Garros intr-o piata din Bucuresti.

Primaria Capitalei a refuzat solicitarea Simonei Halep, campioana Romaniei de la Roland Garros, de a se intalni cu fanii intr-o piata din Bucuresti. La schimb, Primaria i-a oferit scarile exterioare de la Arena Nationala pentru acest eveniment. Indiferent de motivele invocate, nu trebuie decat sa ne amintim cum sunt intampinati marii campioni in capitalele europene, cum sunt organizate intalniri spectaculoase cu fanii lor in piete si pe strazi”, sustine Nicusor Dan.

Asta inseamna sa recunosti valorile si sa le pretuiesti! Si la noi s-a mobilizat exemplar Primaria Capitalei, dar pentru mitingul PSD. Si tot pentru PSD, Arena Nationala a fost loc de mari manifestari grandioase. Simonei Halep i-au rezervat doar scarile exterioare. Acum intelegem sistemul de valori al Gabrielei Firea”, adauga el.


Campioana de la Roland Garros se intoarce luni acasa. Simona Halep ajunge la Aeroportul din Otopeni cu o cursa programata sa aterizeze la ora 16:15 minute. Ea va fi intampinata de ministrul sportului, Ioana Bran, si de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.