Politica 8 Iunie 2018 14:49
Presedintele Klaus Iohannis informeaza ca a decis sa convoace o sedinta speciala a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru discutii privind viitorul Summit NATO de la Bruxelles.


"Romania abordeaza aceste chestiuni la modul cel mai serios si, in lumina deciziilor extrem de importante care se vor lua la Summitul NATO, am decis sa convoc o sedinta speciala a CSAT, o sedinta dedicata pregatirii pentru acest summit", a mentionat seful statului.

Presedintele a spus ca o decizie cu privire la data sedintei va lfi luata la intoarcerea de la Varsovia.

"Evident ca va trebui sa fie destul de repede, in urmatoarele saptamani, pentru a fi bine pregatiti cu mesajele si abordarile pentru Summitul NATO", a adaugat el.

"Exista o colaborare constanta intre Presedintie si Ministerul Apararii, exista o colaborare constanta intre Secretariatul CSAT, fortele armate, minister si noi suntem deja bine pregatiti. Vreau doar sa avem o pregatire foarte buna, inclusiv la nivelul mesajelor publice", a conchis presedintele, citat de capital.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.