Politica 4 Iunie 2018 15:05 de Clara Vacaru
Premierul Viorica Dancila a spus luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, ca mitingul pe care il vor organiza social-democratii sambata nu este pentru sustinere sa, ci este impotriva abuzurilor.

"Nu este un miting pentru sustinerea mea, este un miting impotriva abuzurilor. (...) Sustinerea premierului este in Parlament", a spus Dancila, intrebata cum comenteaza faptul ca se organizeaza un miting pentru sustinerea ei.

De asemenea, a spus ca va fi prezenta la manifestatie, dat fiind faptul ca este membru PSD si presedinte executiv.

Mitingul anuntat de PSD va avea loc in 9 iunie de la ora 20:00, in Piata Victoriei, si va avea ca tema apararea democratiei si a statului de drept, a afirmat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National, liderul partidului, Liviu Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.