Politica 4 Iunie 2018 11:07
Dupa ce Andrei Nastase a a castigat alegerile pentru Primaria Chisinaului, presedintele USR, Dan Barna, sustine ca in acest fel s-a demonstrat ca "nimeni nu poate invinge sau deturna vointa societatii".

"Felicitari, Andrei Nastase, pentru victoria de la Chisinau!

Astazi, fratii nostri de peste Prut au demonstrat ca nimeni nu poate invinge sau deturna vointa societatii. In ciuda tuturor otravirilor mediatice, a propagandei estice livrata constant de fortele anti-occidentale, cetatenii din Chisinau au ales calea europeana si perspectiva unei democratii reale si a unui stat modern si dezvoltat.

Semnalul a fost dat, insa greul abia acum incepe. Ii urez mult succes lui Andrei Nastase in mandatul sau la primaria capitalei moldovene, dar si tuturor fortelor pro-europene de la Chisinau. Republica Moldova trebuie sa fie in Uniunea Europeana alaturi de Romania. Se poate!", a scris Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.