Politica 27 Mai 2018 13:53 de Clara Vacaru
Dan Voiculescu anunta sambata pe blogul sau ca a fost supus unei operatii care a durat zece ore, afirmand ca spera ca interventia sa-i prelungeasca viata.

De asemenea, Voiculescu ii raspunde fostului presedinte Traian Basescu, care s-a intrebat, intr-o emisiune la TVR, daca omului de afaceri i-a trecut obsesia pentru el si sustine ca nu i-a trecut, fapt sugerat prin titlul postarii, "Basescu are dreptate".

Sigur oamenii isi amintesc decizia instantei din iulie 2017 de a fi pus in libertate, de indata. Aceasta decizie a fost pusa in aplicare la Spitalul Universitar Bucuresti, unde eram internat. Am afirmat atunci ca va fi necesara o operatie dificila”, a scris Voiculescu pe blogul sau.

El spune ca pe 14 mai 2018 a fost operat la un spital din Bucuresti de catre o echipa de medici romani, iar operatia a durat peste 10 ore si a fost complicata.

Acum ma simt bine si sper ca aceasta operatie sa-mi prelungeasca viata astfel incat sa mai pot construi. Am planuri indraznete pe care le voi putea duce la indeplinire numai cu sprijinul familiei, al oamenilor maturi din aceasta tara si cu speranta ca niciodata nu este prea tarziu pentru a face bine si pentru a iubi. Le multumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis ganduri bune in aceasta perioada”, a continuat acesta.

In finalul postarii, intitulata "Basescu are dreptate", Voiculescu ii raspunde fostului presedinte Traian Basescu, care s-a intrebat, intr-o emisiune la TVR, daca omului de afaceri i-a trecut obsesia pentru el: “Afirmatia din spatiul public a lui Basescu ca nu "trecut" (n.r obsesia) mi-a este corecta”.

Fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat intr-o emisiune la TVR pe moderatorul Ionut Cristache ca este "de la scoala lui Voiculescu". Cristache a replicat: "Aveti o obsesie cu Voiculescu, nu v-a trecut?". Basescu a raspuns tot printr-o intrebare: "Lasa, ba, ce, lui i-a trecut?”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.