Politica 26 Mai 2018 19:24 de Clara Vacaru
Federico Zini, atacant al echipei de Serie D Tuttocuoio, si-a ucis fosta iubita, noaptea trecuta, iar apoi s-a sinucis, relateaza Sky Italia, care precizeaza ca tragedia a avut loc in localitatea italiana San Miniato.

Elisa Amato avea 30 de ani, iar Federico Zini 25 de ani.

Potrivit presei italiene, Zini a asteptat-o pe Amato in fata locuintei acesteia din Prato pentru a o convinge sa formeze din nou un cuplu cu el. Dupa o disputa, a fortat-o pe femeie sa se urce in masina ei si au plecat catre San Miniato. Fotbalistul a ucis-o pe fosta sa iubita in masina, tragand doua gloante asupra sa, iar apoi s-a sinucis tragandu-si un glont in cap, tot in masina. Cadavrele celor doi au fost gasite dimineata, la periferia localitatii San Miniato.

Zini era un fotbalist format la Empoli, care a jucat si in afara Italiei, in Bulgaria, Filipine, Mongolia si Malta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.