Politica 25 Mai 2018 14:02
Vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, sustine ca "asistam la o asa-zisa ‘dezertare’ din randurile organizatiilor PSD", precizand totodata ca acestia au ales o cale gresita, fara intoarcere.

"Asistam zilele acestea la o asa-zisa ‘dezertare’ din randurile organizatiilor PSD catre o noua si neinceputa formatiune politica. Prea putini pentru a influenta major politica noastra de guvernare, acesti migranti politici fac parte dintr-un scenariu egoist care intra in contradictie cu votul de incredere covarsitor acordat programului nostru de guvernare. Decizia lor este cu atat mai pripita cu cat acestia s-au indreptat catre o camarila politica unde important este numarul membrilor, nu valoarea lor", sustine Stanescu, citat de stirileprotv.ro.

El a tinut sa mentioneze ca PSD ramane cea mai puternica formatiune politica.

"Mai trist este ca acestia nu sunt dedicati vreunei cauze civice, ci sunt, pur si simplu, oportunisti politici care nu reusesc sa contribuie la indeplinirea celui mai ambitios si amplu program de guvernare din ultimii douazeci de ani. Au ales o cale gresita, fara intoarcere, si, din pacate, vor iesi, din nou, pe usa din spate a scenei politice. Partidul Social Democrat ramane cea mai puternica formatiune politica si singura care a dovedit ca pune in centrul politicilor pe care le promoveaza respectul fata de cetatean", a adaugat ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.