Politica 24 Mai 2018 11:56 de Clara Vacaru
Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi ca el, personal, nu sprijina initiativa cu privire la desecretizarea memorandumului elaborat de Guvern pe tema mutarii Ambasadei Romaniei din Israel, dar a precizat ca aceasta va fi o hotarare pe care o va lua Executivul si premierul.
Seful diplomatiei romane a avut joi o intalnire de aproximativ 30 de minute cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia din urma, de la Palatul Parlamentului.

"Am venit (la biroul presedintelui Camerei Deputatilor - n.r.) sa vorbim despre programul de guvernare, despre implementarea programului de guvernare. (...) Nu am discutat despre desecretizarea memorandumului cu privire la mutarea ambasadei. (...) A fost o idee (desecretizarea memorandumului - n.r.), eu, personal, nu sprijin initiativa, dar, sigur, e o hotarare pe care o va lua Guvernul, doamna prim-ministru. Acum domnului Dragnea i-am prezentat stadiul in care ne aflam si faptul ca ne concentram pe chestiunile economice cu toate ministerele, de la Economie pana la Agricultura, sa vedem care sunt avantajele si dezavantajele", a afirmat Melescanu, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.